Jön a Vikinges Assassin’s Creed és erről már egy cinematic előzetest is kaptunk

május 1, 2020

Az elmúlt években a Ubisoft Montreal ontotta magából a híres franchise részeit, amikben nem sok dolog tért el sajnos a helyszínen kívül főleg az utolsó két részben, viszont idén kaphatunk egy egyedülálló kalandot a Vikingek vidékén, akik nem másokkal, mint az Angolokkal vívnak csatákat.

A mai nap kijött a kalandnak az első több perces kedvcsinálója, amiben viszont senki se csalódhat, aki szereti ezt a történelmi korszakot. Van itt minden, ami szem szájnak ingere… balta, fejsze, dárda sőt a pajzsfal sem marad ki ebből a fantasztikus receptből.

A játékban egy Viking Eivor-t fogunk alakítani, aki lehet nő és férfi is egyaránt és személyre is szabhatjuk őket ameddig van rajtuk üres testfelület.  A történet a Vikingek sötét korában fog zajlani és ott kell egy új helyet keresnünk a klánunknak, hogy le tudjunk telepedni és ott folytatni az amúgy is zűrös életünk.

A megjelenés már idén év vége felé lesz esedékes és az új generációs konzolok mellett a még aktuális szórakoztató forrásainkra is megjelenik. Gépen kizárólag Epic Game Store és Ubisoft Store exkluzív lesz feltehetőleg a kiadás után egy évig.

Tinektek tetszik ez a kor, szerintetek az Ubisoft jól választott?

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare