A káromkodás rossz, értem? A Deezer kiszűri a szabadnyelvű előadókat

május 2, 2020

Már rég nem azt a korszakot éljük, ahol újdonság, hogy a Youtubeon kívül akár más platformon is hallgathatjuk kedvenc előadóink számait, manapság már rengeteg alkalmazás specializálódott arra, hogy minél jobb minőségében tudjuk élvezni kedvenc nótáinkat.

 

Mindenkivel történt már meg, hogy esetleg pár oda nem illő dolgot talált egy számban akár sokadik hallásra, vagy végső esetben a szöveg elolvasása után. Ebben az esetben az ember meglepődik és nyugtázza az ilyen dolgokat, viszont a Deezer nem akarja, hogy a fiatalok esetleg olyan dologgal szembesüljenek, ami nem a korosztályuknak megfelelő.

Ezt a kellemetlenséged azzal akarják kiküszöbölni, hogy egy olyan mesterséges intelligenciát fejlesztenek, mely kiszűri a káromkodásokat és címkézi őket ezzel is segítve azon munkatársaikat, akik azon ügyködnek, hogy a szülőknek ezzel ne kelljen foglalkozni azzal, hogy mit hallgat a gyerek. Ez a rendszer egyelőre emberi megerősítés mellet kamatoztatja  tudását, de amint ez elég pontos lesz akár már működhet külső megerősítés nélkül is.

Ti használtok valami szoftvert zene hallgatásra?

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare