Eszméletlen számokat produkál a Gamepass

május 1, 2020

A Microsoft bár az előző konzolgenerációban alulmaradt a riválissal szemben ez nem azt jelenti, hogy rosszul áll a szénájuk. Viszont hamár a konzolok terén volt egy kis lemaradás gondoskodtak róla, hogy más módon megkapják azt az összeget, amitől elestek.

A Microsoft Store ennek az éllovasa mivelhogy ezen a felületen azokkal az aktuális programokkal is csapathatjuk, amik alapvetően csak Xbox-ra jelennek meg és mostmár Windows 10-re.  Már egy ideje azért sem kell aggódni, hogy esetleg sokba kerülnek úgymond ezen exkluzív címek, mivel a legtöbbjük már akár a megjelenés napján is bekerül a Gamepass-ba, mint most a Gears Tactics.

Az elmúlt időben viszont kétségtelenül sok ember találta meg ezt a szolgáltatást, mivel a Microsoft bejelentette, hogy most több, mint 10 millió előfizetőjük van, ami páratlan az online áruház történelmében. Az aktuális helyzet bár sokakat rosszul érint vannak akik sokat nyerészkednek azon, hogy az emberek mindennapjaiba befurakodott a távolságtartás és ebből fakadó otthonlét.

A Gamepass-ra viszont neked is lehet, hogy megéri előfizetni, mert több, mint 100 játékot használhatsz egy hónap erejéig sőt első előfizetőknek ez a lehetőség nem több, mint 300 forint.

Ti bérelnétek pénzért játékot úgy, hogy nem marad meg?

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Xbox Live Gold 1 hónapos előfizetés
Akció
** ALL...
Legolcsóbb:eneba.com
📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare