Idén elmarad az egyik legnagyobb E-sport rendezvény, ismét a Covid-19 a hibás

május 1, 2020

A Fortnite-ot valószínűleg nem kell bemutatni senkinek. A Battleroyale lázt tökéletesen lovagolta meg az Epic Games alkotása és ezzel hamar az egyik legtöbb felhasználóval rendelkező cím lett ebben a zsánerben nem sokkal a 2017-es megjelenés után.

Az Epicnek viszont nem volt elég, hogy a Fortnite lényegében megfosztotta a játékosokat a pénzüktől ők ezeket a javakat be akarták fektetni, hogy még többet profitálhassanak ebből az egészből. Ezek a befektetések nagy része az Epic Games Store-ra ment rá, de volt egy sokkal látványosabb dolog is, ami nem volt más, mint az E-sport versenyek, ahol szinte megszámlálhatatlanul nagy díjazással indítottak, ami azóta se csúszott alá. hogy a játék körüli órási érdeklődés mértékkel alábbhagyott.

Az aktuális helyzet viszont egyértelmű volt, hogy behatással lesz a versenyekre, amiről nem is voltak restek nyilatkozni.

Bár a rendezvények nagy részére csak ennyi kihatással lesz, hogy nem helyben dől el, hogy ki a jobb a World Cup-ot sajnos képtelenség lenne megtartani az indulók közötti távolságból fakadó internet sebesség eltérés miatt, szóval véglegesen az lett a döntés, hogy idén nem lesz megtartva ez a kirívó esemény, viszont az ezt követő években kétségtelenül lesz alkalmunk megcsodálni ezt a színvonalat.

Ti szoktatok E-sportot nézni abból a játékból amit szerettek?

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 1
Fortnite Psycho Bundle (DLC) + Borderlands 3
Akció
...
Legolcsóbb ajánlat:kinguin.net
📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare