Már nemcsak Playstation-re elérhető a legendás Call Of Duty rész felújított változata

május 1, 2020

Sokaknak ismerős lehet a legendás FPS széria négy részes felvonása a Modern Warfare, aminek mostanság divat lett a részeit felújítani a nosztalgiára vágyó játékosok érdekében.  A sorozat első részének remasterelt verzióját még az Infinite Warfare mellé lehetett megvásárolni és külön nem lehetett rá beruházni, ami sokaknál elég nagy felháborodást keltett. Ezen a dolgon viszont hamar átlendült mindenki, mert az élmény attól függetlenül az újragondolt grafikával egyszerűen gyönyörű volt. 

Mivel az előző felvonás sikeres volt az Infinity Ward nem is volt rest nekiugrani a következő projektnek a sok pénz fejében. Aminek a Playstation tulajok szemlélhették a végeredményét már egy ideje az exkluzivitás miatt, viszont gépre csak most érkezett el eme parádés grafikával megáldott pénzdömper. 

Egyértelműen látható, hogy jó munkát végeztek ebben a feladatban és remélhetőleg hamarosan a harmadik Modern Warfare részt is megcélozzák ezzel az újragondolási hullámmal.

Bár a többjátékos módot így nem adják ki ettől függetlenül más Call of Duty-ban kapunk online tartalmat a cím miatt. A Modern Warfare és a Warzone részeinek a szériában elérhetővé válik két fegyver tervrajz egy kivégző mozdulat, ami a ” Belly Flop” névre hallgat és nem utolsó sorban még egy embléma is.

Ti szoktatok remastereket venni, ennyiért megéri?

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
Akció
...
Legolcsóbb:battle.net

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
2 hozzászólás
 1. Szerintem 7000 forintot nem ér egy call of duty remaster. Más kérdés lenne mondjuk egy Resident Evil vagy hasonló játéknál.

  Gameagent.hu
  Logo
  Register New Account
  Jelszó emlékeztetō
  Compare items
  • Title (0)
  Compare