Új megvilágításból láthatjuk a Mafia szériát

május 15, 2020

A Mafia első részét 2002-ben a 2K Games dobta piacra az Illusion Softworks fejlesztése alatt, ami egyből siker lett a a GTA-hoz hasonló játékmenete miatt.
Azóta viszont már kicsit változtak a dolgok, mert már nem Tommy Angelo bőrében irányíthatjuk ügyleteink, hanem Lincoln Clay által vezérelhetünk bosszú hadjáratot.

Viszont nem kell szomorkodnunk, mert sok dolog még Tommy kalandjaiból. A szavakra vágott szájmozgás, a minőségien meganimált átvezetők és a játék hangulatában mindig érezhető tipikus dohány íze tökéletesen passzol a fantasztikusan vezetett játékmenethez.
Mostanában szokás mindenhez újra hozzányúlni, hogy fiatalkori emlékeinket felbolygassák ez a moziban és az otthon szórakoztató melegében is megtörténik, viszont most egy tényleg felkavaró élményben lehet részünk, mert nemcsak a grafikához nyúlnak hozzá, hanem ezúttal a történetbe is egy kicsit bele kevernek.
A 2K Games még akart várni a részletesebb információkkal, de mint megszokhattuk, minden kád lyukas . A sorozat első felvonása Augusztus 28-án lesz elérhető. Viszont ami meglepő, hogy a második részt már a jövő héten is karjainkba vehetjük. Tény, hogy azon kevesebbet kellet felskálázni, de akkor is érdekes ez a három hónap különbség.

Mit gondoltok? Vajon ugyan úgy fog teljesíteni mint fénykorában? Vagy csak lehúzás lesz?

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Mafia III (PC)
Leárazás
4 év eltelt

Mafia III (PC)

2.516 Ft -82%
A Mafia III akció-kalandjáték, melyet a Hangar 13 fejlesztett és a 2K Games jelentetett meg 2016. október 7-én Windows, macOS, PlayStation 4 és az Xbox One platformokra. A idősík és a helyszín ezúttal 1968, New Bordeaux.
Legolcsóbb ajánlat:Hrkgame

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare