5 éves a The Witcher 3, most olcsón húzhatjuk be a teljes kiadást!

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Értékelés0

A Wild Hunt egy nagyon jól öregedett Witcher cím, ami még, ha ma jelenne meg a piacon akkor is releváns lenne. Napokban jelent meg erről a cikkünk a PRÓBÁLJUK ÚJRA keretein belül, ami ízekre szedi a játék főbb aspektusait és értékeli azokat az idő múlásának függvényében.

Viszont Gerált kalandjai öregedésével a teljes kiadás ára is csökkent, ami mára azt eredményezte, hogy az Epic Store kínálatában egy kedvező 5€ befektetéssel élhetünk, ami tartalmazza a The Witcher 3-at és annak két kiegészítőét, ami akár más riválisának az egész kampánya is lehetne belefektetett időben.

Hogy hogyan érhetjük el ezt az árat?

Az Epic Game Store egy Mega Sale-t tart, ahol alapvetően kedvező áron ruházhatunk be régi kívánságlistás termékeinkre, de még így is 15€ lenne a vaják, amit úgy tudunk még lejjebb tornázni, hogy használjuk a 3000 forintos Epic kuponunk, amihez nem kell semmit tennünk csak az áruház weblapján úgymond bezsákolni ezt és utána már használhatjuk a nekünk tetsző cím még kedvezményesebb ára reményében. Persze ezen akciót bármelyik általunk favorizált másik játékra is el lehet használni, szóval érdemes körülnézni.

A Mega Sale Június 11-ig tart, ami egyben a kupon értékességének a vége is, szóval még van időnk meggondolni, hogy mi mellett tesszük le a szavazatunk.

Ti mire fogjátok elhasználni a kuponotok?

Frissítés

A címben szereplő akció már nem érvényes, mert egy centtel lejjebb vették az árát a játéknak, hogy elkerüljék ezt az akciót.

 

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
2 hozzászólás
 1. A kupon csak 14.99 euro-tól van amiböl levonodik a 10 euro de a Witcher 3 14.98 euro tehát rá nem vonatkozik a minusz 10 euro igy nem 1900 ft hanem inkább kb 5000 ft

  Gameagent.hu
  Logo
  Register New Account
  Jelszó emlékeztetō
  Compare items
  • Title (0)
  Compare