Full ingyen bezsákolható a The Witcher: Enhanced Edition

MentésElmentveRemoved 0
GOG.com
Értékelés-1
ingyen 8,99€
Értékelés-1
ingyen 8,99€

Az utóbbi időben elég szépen elszaporodtak az ingyenes játékok, mintha már trend lenne a kiadók részéről, hogy a játékosoknak kedvezzenek. Gondoljunk itt az Epic Games áruház heti ingyenes játékaira (GTA 5), a múlthéten bejelentett The LEGO® NINJAGO® Movie Video Game-re, vagy a Mafia 2 és a Mafia 3 felújított kiadásaira. Ezek mind-mind szép érdeklődést mutatnak, visszajelzéseket a fejlesztőknek és ez hosszútávon nagyban befolyásolhatja az egész játékosközösséget.


Azonban, térjünk vissza a The Witcher: Enhanced Edition-re, melyet ezúttal a GOG.com oldaláról zsebelhetünk be teljesen ingyen és bérmentve és természetes örökre megmarad. Noha, az ingyenes játékhoz vezető út elég hosszúnak tűnhet, mindenképp megéri!

A The Witcher: Enhanced Edition megszerzésének 2 feltétele, hogy rendelkezz a GWENT: The Witcher Card Game játékkal és légy feliratkozva a hírlevelükre.

Lépések:

 1. Töltsd le a GOG Galaxy alkalmazást a GOG.com oldaláról, majd telepítsd fel.
 2. Jelentkezz be vagy regisztrálj egyaránt a GOG.com oldalára és GOG Galaxy-ba is. Ezt akár facebook-al is megteheted.
 3. Keressük meg a GOG Galaxy-n a GWENT: The Witcher Card Game játékot majd töltsük le. Ez egy ingyenes Witcher stílusú kártyajáték amely körülbelül 2-3 GB helyet foglal. A letöltést félúton leállíthatjuk.
 4. Most nyissuk meg a hírlevél oldalát itt. Majd kattintsunk a “SUBSCRIBE AND CLAIM” gombra.
 5. Majd a “GET IT FREE” feliratra.
 6. Innentől kezdve már gyerekjáték. Amint megnyomtuk a gombot, az oldal átirányít minket a The Witcher: Enhanced Edition áruház oldalára ahol automatikusan megkapjuk a 100% leárazást. Szimplán nyomj a “CHECK OUT NOW” gombra és folytasd a vásárlást. Amint készen vagy, a játék automatikusan hozzáadódik a fiókodhoz.

Jó játékot és kellemes időtöltést kívánunk!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:GameAgent
1 Hozzászólás

  Gameagent.hu
  Logo
  Register New Account
  Jelszó emlékeztetō
  Compare items
  • Title (0)
  Compare