Lejárt

16.000 forint helyett ingyen beszerezhető a Civilization VI

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 16000 Ft megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 16000 Ft megtekint »

Egy hete, hogy az Epic Games Store tálcán kínálta a Grand Theft Auto V videójátékot, amit egészen május 21-én öt óráig lehetett full ingyen beszerezni, ráadásul a Premium Edition kiadást. Ennek az akciónak már vége, de a lezárultával elindult egy másik, aminek keretében a Firaxis legendás stratégiai játékának legújabb része, a Civilization VI, annak is a PC-s verziója szerezhető be teljesen ingyen, szintén egy héten át, tehát egészen május 28-án délután öt óráig.

Civilization VI ismertető

A Civilization-sorozat legújabb részében ismét megtapasztalhatjuk egy birodalom építésének, fejlesztésének és irányításának teendőjét, így a körökre osztott stratégiák legszebb hagyományaival a középpontban válhatunk egy egész birodalom vezetőjévé, miközben választott civilizációnkat a kőkorszaktól kezdve, a legnagyobb történelmi korokon át, egészen a jövőig kísérhetjük el.

 

A Civilization VI ismét lehetőséget biztosít arra, hogy óriási háborúkat vívjunk, de a békésebb játékosok diplomáciával és politikával is próbálkozhatnak, miközben folyamatos fejlesztések révén egyre erősebb kulturális háttérrel érhetjük el civilizációnk győzelmét, illetve a legnagyobb riválisok leigázását.

 

 

Ahhoz, hogy a program a miénk lehessen, csak egy Epic Games Store regisztráció szükséges, majd a főoldalon rá kell nyomni a nagy kék free gombra a játék képe alatt. Amint ez megtörténik, a Civilization VI hozzáadódik a bejelentkezett felhasználó játéklistájához.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare