Bezárta kapuit az Area F2, határozatlan időre szünetelnek a szerverek

május 21, 2020

A mobilos Rainbow Six Siege-ként is ismerhetitek az Area f2-t és ez teljesen érhető, mert a telefonos lövölde kiköpött mása a nagyobb platformokon elhíresült Ubisoft játéknak.

Az utóbbi időkben viszont nem teljesen áll jól a szénájuk, mivel a Ubisoft pert indított ellenük. Ami valószínűleg szoros összefüggésben van azzal, hogy leállították a játék szervereit. De fejlesztők ezen döntésüket főleg mással indokolták meg, szerintük a szerelem gyerekükre ráfér még egy kis foltozás mivel a címet kipróbáló emberek kifejezetten nagy része akár fél óra után pápát int a játéknak véglegesen, mert nem tudják, hogy pontosan mi a feladatuk és, hogy ezt hogyan tudnák kivitelezni. Így fejlesztői kötelességüknek érzik, hogy tovább csiszoljanak az Area f2-n és egy olyan változattal jelenjenek meg rövidesen, amin sokkal könnyebben tudunk kiigazodni és az élmény is sokkal zökkenőmentesebb lesz.

Azokra is gondol a csapat, akik ezután inkább nem hagynák benne a pénzük a projektjükben, ezért arra is adnak lehetőséget, hogy bármilyen vásárlás árát vissza térítsék bármilyen habozás nélkül.  Ezzel kapcsolatban a weblapjukon a játékban és még a areaf2game@gmail.com gmail fiókon is tudjuk őket felkeresni.

Szerintetek ez a korrekt hozzáállás meghozza a gyümölcsét és sikeres lesz a Quokka Games?

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare