Ingyen Airport Madness: World Edition

MentésElmentveRemoved 0
IndieGala.com
Értékelés0
ingyen 8,99€ megtekint »
Értékelés0
ingyen 8,99€ megtekint »

Az Airport Madness: World Edition egy légiforgalmi irányító játék, amit a Big Fat Simulations Inc. fejlesztett és adott ki 2015 május 28-án.

Tartsd távol egymást a beérkező és az induló repülőgépeket, elkerülve az ütközést és a felesleges késedelmet. Ebben a játékban a világ legösszetettebb repülőterein dolgozhatsz. Emberi hangok, radar és 12 különböző repülőtér vár a világ számos pontján, valamint fantasztikus hangzásvilág, hogy eszedbe se jusson megkérdőjelezni, hogy ez nem a valóság, hanem csak egy játék. Az Airport Madness mindenkinek szól, mindenki átérezheti, hogy milyen is egy légiforgalmi irányító bőrébe bújni.

Az Airport Madness: World Edition emberi pilóta hangokat, rossz időjárási viszonyokat, igazi vészhelyzeteket, és radar megfigyelést kínál. Helikopterek, különféle repülőgépek, sőt még űrsiklók és harci repülőgépek mozgását is figyelemmel kell kísérnünk. 12 egyedi kihívás és repülőtér vár ránk. Ez a játék kötelező darab minden légiforgalmi irányításért rajongó ember számára.

Az Airport Madness nem rendelkezik alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségekkel, vagy hirdetésekkel, ellenben a következő repülőterek állnak rendelkezésre a játékban: San Francisco, Honolulu, London, Las Vegas, Vancouver, Anchorage, New York, JFK, Madeira, Barcelona, Dubai, Amsterdam, Zurich.

 

A játékot ingyen az Indiegala oldaláról töltheted le és nem kell hozzá semmilyen szoftver.  

Indiegala: https://freebies.indiegala.com/airport-madness-world-edition/

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:GameAgent
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare