Már a megjelenés napján ingyen a tiéd lehet a Total War Saga: Troy

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen
Értékelés+1
Ingyen

A Total War Saga: A TROY augusztus 13-án jelenik meg az Epic Games Store-ban, és 12 hónapig exkluzív Epic Games Store játék marad. A Total War hivatalos weboldala szerint, a játék az első 24 órában ingyenesen beszerezhető lesz az Epic Games áruházában.

A Total War Saga: TROY örökre megmarad, ha a megjelenés időpontjától kezdve 24 órán belül megszerzed.

Az új részt az Iliász ihlette, és egészen a bronzkorig, a trójai háború idejére visz minket vissza az időben. A játék során olyan ismert és egyedi képességekkel felvértezett harcosokkal találkozunk majd, mint Akhilleusz és Hektór, a csata azonban nem minden, a gazdaság és a diplomácia is kiemelt szerepet élvez, és bizony nem árt, ha az istenekkel is jóban leszünk, ha meg szeretnénk hódítani Tróját.

A mitológiai elemek sajátos módon köszönnek majd vissza a játékban: az Eurogamer beszámolója szerint például a Minótaurosz is játszható egység lesz, csak itt éppen egy nagydarab fickó öltözik majd be marhabőrökbe, miközben koponyát visel a fején, ami épp elég, hogy félelmet keltsen az ellenfeleiben.

 

Az ingyenes játékot augusztus 13 este 5 órától augusztus 14-ig zsebelhetjük be, viszont bezsákolásához immáron szükséges a kétlépcsős azonosítás beállítása. Ahhoz, hogy ingyen megkapjuk a játékot PC-re az Epic Games Store oldalán keresztül rendelkeznünk kell egy regisztrációval. Ha van fiókunk, az Epic Games weboldalán a könyvtárunkhoz kell adnunk a játékot, majd letöltenünk a játékot az Epic kliensén keresztül.

 

Forrás: totalwar.com

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:GameAgent
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare