Lejárt

Ingyen Ark: Survival Evolved és Samurai Shodown Neo Geo Collection az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 60,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 60,99€ megtekint »

Csütörtök van, ami azt jelenti, hogy itt a szokásos ingyen játék az Epic Games-től, ezúttal azonban nem egy hanem kettő játékkal lehetünk gazdagabbak.

Ma végre igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, sokak örömére az Ark: Survival Evolved és a Samurai Shodown Neo Geo Collection is ingyenessé vált az Epic Games Store-ban.


 

Az Ark: Survival Evolved a valaha készült legkülönlegesebb dinoszauruszos akciójátékként lehetőséget ad arra, hogy egy kezdő túlélőként belecsöppenj egy őslények által uralt világba, ahol lehetőséged nyílik vadászni, alapanyagokat gyűjtögetni, tárgyakat és fegyvereket készíteni, növényeket termeszteni, technológiákat kutatni és menedéket építeni. A túlélés azonban csak a játék egyik oldala, az Ark: Survival Evolved-ben ugyanis megszelídíthetsz, tenyészthetsz és meg is lovagolhatsz különféle dinoszauruszokat, melyeket felhasználhatsz az izgalmas és intenzív ütközetek során, amit megvívhatsz más túlélőkkel, de akár nagy és félelmetes őslényekkel is.

A Samurai Shodown NeoGeo Collection című, Verekedős játékot a Digital Eclipse fejleszti. A kollekció összesen hat bunyós játékot tartalmaz, ezáltal az első öt részt, valamint az ötödik speciális kiadását is megtaláljuk benne, méghozzá rengeteg extrával, mint amilyen a Museum mód, ami a legmagasabb szintre kapcsolja a nosztalgiafaktort, hiszen a készítők tolmácsolásában leshetünk be a játékokban a színfalak mögé.


Az ingyenes játékokat június 11. 5 órától egészen június 18-ig zsebelhetjük be, viszont bezsákolásához immáron szükséges a kétlépcsős azonosítás beállítása, ezt követően megint minden úgy működik majd, ahogy eddig. Kattints ide és szerezd be te is. Fogyasszátok egészséggel.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:GameAgent
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare