Lejárt

Ingyen Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition a Steamen, PS4-en és XboxOne-on

MentésElmentveRemoved 2
Microsoft Store
Értékelés+2
Ingyen 19,99€ megtekint »
Értékelés+2
Ingyen 19,99€ megtekint »

Június 26., 8:59 előtt ingyenesen beszerezhető az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, mely a verekedős játékok legszebb hagyományait kívánja képernyőnkre varázsolni, méghozzá olyan szereplőkkel, mint Batman, Superman, Flash, Joker vagy éppen Wonder Woman. A cél, hogy kiderüljön végre: vajon ki a legerősebb harcos a DC univerzumában?

Az Injustice: Gods Among Us címe elsőre talán ismeretlennek tűnhet, holott a háttérben egy rendkívül ismert és bejáratott fejlesztőcsapat, a Mortal Kombattal már bizonyított Netherrealm Studios áll, akik a múltban már bizonyítottak a minőséget illetően, így biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal egy nagyszerűen kivitelezett, és jól kiegyensúlyozott verekedős játékot kapunk tőlük ingyen.

Update - 2020.06.20A Steames verzió beszerzéséhez VPN-re lesz szükségünk, mivel jelenleg Magyarországról ez az akció nem érhető el, egyébb okok miatt. Aggodalomra azonban semmi ok, elég egy ingyenes VPN vagy proxy használatával IP címet váltanunk és máris a digitális könyvtárunkhoz adhatjuk ezt a remek játékot.

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition – PlayStation 4
Injustice: Gods Among Us – Xbox One
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition – Steam

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:GameAgent
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare