Lejárt

Holnap rajtol a CrossfireX nyílt bétaverziója Xbox One-on

Microsoft Store
Értékelés0
Ingyen 0.00$ MEGTEKINTÉS
Értékelés0
Ingyen 0.00$ MEGTEKINTÉS

A Microsoft még régebben jelentette be, hogy az Xbox One játékosok számára nyílt béta hozzáférést biztosít a hamarosan megjelenő CrossfireX-hez.  A bétaverzió csütörtök, június 25. 12:00 órától egészen vasárnap, június 28. 9:00 óráig fog tartani. Azok a játékosok, akik kipróbálják a béta-t, egy béta exkluzív „X-B.C. Axe” fegyver skinnel gazdagodnak.

A CrossfireX egy intenzív, belső nézetű lövöldözős játék, ahol a játékosok egy kibontakozó globális konfliktus közepén találják magukat, amely a világ két legspeciálisabb katonai alakulata között zajlik. Hajts végre célorientált küldetéseket a különböző klasszikus és innovatív játékmódokban, amelyek míves játékmenetet és moziszerű grafikát kínálnak.

A nyílt béta alatt, három játékmód lesz elérhető: a Specter Mode, Team Match és a Point Capture. A Specter Mode a lopakodás köré összpontosul, a Team Match a népszerű Search and Destroy mód egyik változata, ahol két, 8 játékosból álló csapat versenyez egymás ellen. A Point Capture pedig egy szokásos team deathmatch mód.

A CrossfireX játékmenete egyébként nagyban hasonlít a Counter-Strike és a Valorant játékmenetéhez, de a grafika inkább a legújabb Call of Duty címekre hajaz.

Update - 2020.06.24(Felhívjuk figyelmét, hogy az online multiplayerhez az Xbox Live Gold szükséges)

Te részt veszel a CrossfireX nyílt béta tesztelésén? Tudasd velünk hozzászólásban!

Csatlakozz a Crossfire X magyar facebook csoportjához. Crossfire X – Hungary

Profil megtekintése

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

SZÓLJ HOZZÁ

🔔 SZEREZZ 10 GAMEPONTOT! OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN 📣

Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare