Lejárt

Elő a pénztárcát! Elindult a Steam Summer Sale

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés+2
Értékelés+2

A PC-s játékosoknak minden bizonnyal nem kell bemutatni a Steam digitális áruházának az időszakos akcióit. Ahogy minden évben, úgy idén is megrendezésre kerül a Steam nagy nyári vására, amely időszak alatt a komolyabb játékok is megvásárolhatóak lesznek az eredeti ár töredékéért, így az érdeklődőknek érdemes előkészíteniük a pénztárcájukat.

Szinte percre pontosan, de 19:00-kor elindult a Steam Summer Sale. A rengeteg ajánlat mellett, az idei Steam Summer Sale egy újdonságot is tartalmaz, egy úgynevezett Pontboltot. A játékok vásárlásával pontokat szerezhetsz, amelyeket beválthatsz olyan dolgokra, mint például Steam-profil hátterek, avatárkeretek vagy az animált matricák, amelyeket felhasználhatsz a profilod díszítése során.

A rendszer úgy tűnik, hogy figyelembe veszi a korábbi vásárlásokat. Az ingyenes matricákat is gyorsan elfogyhat, ezért érdemes naponta figyelni a Steam oldalát.

Hogy, testre szabhasd a Steam élményed pontbolti tárgyakkal, nincs más dolgod mint játékokat vásárolni és pontokat szerezni. Használd pontjaidat Steames megjelenésed testreszabására vagy a közösség tagjainak díjazására.

Az ismertebb játékok közül pl. a Doom Eternal, a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Borderlands 3 nevetségesen alacsony árakon vásárolhatóak meg.

A nagy Steam Nyári Leárazás tehát június 25-től egészen július 9-ig fog tartani. Ez idő alatt érdemes lesz figyelni a Steam oldalát, hiszen minden bizonnyal a legtöbb érdeklődő megtalálja majd a neki megfelelő ajánlatot.

Jó vásárlást és kellemes időtöltést kívánunk!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare