Lejárt

Ingyen AER Memories of Old és Stranger Things 3 az Epic Games Store-ban

Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 31,99€ MEGTEKINTÉS
Értékelés+1
Ingyen 31,99€ MEGTEKINTÉS

A mai naptól kezdve ingyenesen beszerezhető az AER Memories of Old és Stranger Things 3 az Epic Games Store-ban.

Az első cím az AER: Memories of Old, melyet a Forgotten Key indie fejlesztői stúdió dobott piacra még 2017-ben. Egy fiatal lány bőrébe bújhatunk, akinek egyetlen szuperképessége, hogy madárrá tud változni.

A régi istenek a feledés homályába vesznek, a világot megrázó események közepette. Az ágbolton a szigetek csak egy töredéke maradt. A végtelen égbolt, a színpompás szigetek és az ősi romok misztikus világát a sötétség hatalma fenyegeti. Az utolsó alakváltó egyikeként zarándokútra indulsz az Istenek földjére. Fedd fel a titkokat, amelyek segítenek megmenteni a valóságot.

A játékmenetben ötvöződnek a platformer és a logikai elemek, felfedezésünk során nőként és madárként egyaránt meg kell oldanunk a ránk háruló feladatokat. Bár az AER: Memories of Old egy rendkívül ígéretes game-nek bizonyult, a Forgotten Key 2019-ben megszűnt, ugyanis nem találtak kiadót a következő címükhöz.

 

A tálcán kínált másik játék a Stranger Things 3: The Game, ami 2019-ben jelent meg. A Stranger Things televíziós sorozatra épül a gameplay, kiegészítve vadonatúj mellékküldetésekkel és a karakterek interakcióival.

Igazából egy vérbeli kalandjátékról van szó 12 karakterrel, klasszikus pixeles retró grafikával, melyet ketten is játszhatunk co-op módban.


Az ingyenes játékokat június 25. 5 órától egészen július 2-ig zsebelhetjük be, viszont bezsákolásához immáron szükséges a kétlépcsős azonosítás beállítása, ezt követően megint minden úgy működik majd, ahogy eddig. Kattints ide és szerezd be te is. Fogyasszátok egészséggel.

Profil megtekintése

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

SZÓLJ HOZZÁ

🔔 SZEREZZ 10 GAMEPONTOT! OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN 📣

Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare