2020 avagy a káosz akkora, hogy még egy battleroyale játék is kasszasiker lett megint!

Az egymás kaszabolása és a vágy, hogy megmutassuk, hogy mi vagyunk a legjobbak nem egy új keletű dolog az emberiségben, se a videójátékokban. Viszont talán ennek egy még kihegyezettebb változata volt a battleroyale, ahol általában 100 játékos ugrott egymás torkának, addig ameddig csak egy résztvevő, vagy csapat maradt.

Ezen produktumoknak egyértelműen az elmúlt pár évben volt kifejezetten nagy sikere, bár azon a közösség vitatkozik, hogy melyik cím volt az első ebben a zsánerben kétségtelenül a PUBG volt, ami kifejezetten megdobta a számokat. Olyan 2018-19 felé még a szomszéd kiskutyájának is volt saját last stand alkotása és valószínűleg aki még ezek közelében se volt az is fel tud sorolni pár ilyet. Viszont mostanság már nem annyira nagy siker egy ilyen próbálkozás sem, bár a Call of Duty: Warzone egy kimagasló darab mégsem övezi akkora imádat, mint pár éve az ily szórakoztatási cikkeket.

A Fall Guys viszont azon van, hogy megtörje a jeget, mivel a napokban jelent meg és már több, mint 1.5 millió vásárlót szereztek maguknak.

Bár elég csípős ára van így is képes volt sokak szívét meghódítani az egyedi ügyességi feladatokkal és ezen téma kreatív újra vételével.

Szerintetek meg fogja állni a helyét a piacon, vagy ez is a kukában köt ki?

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 2
Fall Guys: Ultimate Knockout (PC)
Akció
3 év eltelt

Fall Guys: Ultimate Knockout (PC)

2.392 Ft
...
Legolcsóbb:eneba.com

 

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare