Sikerült visszaszerezni azon család vagyonát, ahol a fiú mindent elköltött Twitch adományokra

augusztus 10, 2020

Sajnálatos módon sok olyan eset van, hogy egy fiatal gyermek aki nincs tisztában a következményei súlyával, esetleg elveri a családi vagyont. Ez főleg azóta divat, hogy a bankkártyák könnyen hozzáférhetők és még annál is könnyebb az interneten vásárolni velük.

A weben kifejezetten sok mindenre lehet beruházni egy kisállat plüsstől egy általunk nagyon érdekfeszítő játékon át úgy szinte bármire, de sokan vetemednek arra, hogy azokat a tartalom gyártókat támogassák, akik a hétköznapjaikba fényt visznek. Persze ezt lehet úgy is csinálni, hogy az ember fizetéséből egy szeletet erre áldoz és úgy is, hogy indokolatlanul sok pénzt költ erre, vagy akár nem is a sajátját. Az utóbbival kapcsolatosan jelent meg egy felháborodott anyuka Redditen, akinek a fia 19870,94 dollárt költött arra, hogy kedvenc streamereinek tetszelegjen.

A posztban leírta, hogy sem a Twitch, sem a bank nem volt hajlandó segíteni neki, de végül a híres élő közvetítéseket sugárzó oldal egyik pénzügyi partner cége a Xsolla vette kezébe az ügyet és ők mindent megtettek, hogy minden visszakerüljön az otthoni tarsolyba. Ez annyira sikeres volt, hogy csak pár száz dollár volt amit nem szereztek vissza, de a szülő a Dot esportnak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy ő neki bőven elég, hogy ennyit visszakapott és nagyon hálás mindenkinek a segítségéért.

A fiatal srác viszont megkapta a büntetését, terápiára kell járnia és napi egy órát játszhat csak azt is felügyelet mellett.

Szerintetek ez mennyire normális, ti hogyan reagálnátok, ha ez veletek történne?

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare