Lejárt

Ingyen Watch Dogs 2, Stick It To The Man! és Football Manager 2020

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen €5.99 megtekint »
Értékelés0
Ingyen €5.99 megtekint »

Az amerikai videójáték-ipari óriás szokásához híven ezen a héten is ingyenessé tett néhány játékot. Ezen a héten a Stick It To The Man!-et a Watch Dogs 2-t és Football Manager 2020-t kínálja ingyen az Epic Games Store.

 • Watch Dogs 2

A Watch Dogs 2-ben Marcus oldalán szabadon bejárhatjuk San Francisco városát, felkereshetjük a legismertebb helyszíneket és épületeket, miközben irányításunk alá vehetünk bármit, amit korábban a hálózatra kapcsoltak, így feladataink teljesítéséhez a metropolisz minden elemét, de akár lakóját is felhasználhatjuk majd. Mindeközben csak mi döntjük el, hogy igazi akcióhősökké válunk-e a küldetések során, vagy meghúzódunk az árnyékban, és inkább csendben visszük véghez tervünket!

 • Stick It To The Man!

A Stick It To The Man! egy rövid, humoros, egyedi kalandjáték ügyességi elemekkel keverve. Hangulatában leginkább a Double Fine remekművére, a Psychonautsra emlékezteti az embert, még ha a SittM nem olyan összetett. Történetünk főszereplője Ray, akinek egy baleset és egy idegen lény következtében kinő a fejéből egy rózsaszín kéz, mellyel mások elméjében tud olvasni és kiragadni onnan olyan dolgokat, amikre éppen gondolnak. Idővel még jobban bonyolódnak a dolgok, miután a titokzatos Férfi ránk küldi az embereit, hogy fogjanak el minket, majd még egy gyilkosságot is ránk kennek, szóval a feladatunk adott. A pályákon elénk állított rejtvények nem túl bonyolultak, elég hamar abszolválható mind.

 • Football Manager 2020

A Football Manager 2020 a világ legsikeresebb focimenedzser szimulátor játéka. A Sports Interactive által fejlesztett Football Manager 2020 még több lehetőséget ad a kezedbe, hogy sikerre vezesd kedvenc klubodat, és leigazold a legjobb játékosokat. Ha szakvezetői pályára vágysz, ennél jobb játékot nem találsz hozzá!

 

Ehhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékokat, melyeket örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:GameAgent
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare