Ingyenes a Life is Strange 2 első epizódja minden platformra

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Ingyen 7,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 7,99€ megtekint »

A mai naptól kezdve a Life is Strange 2 első epizódja ingyenesen letölthető PC-re a Steamen keresztül, Xbox One és PS4 konzokra is egyaránt.  A Life is Strange 2 egy nagyon jól eltalált játék, számomra ez a rész tetszett a legjobban.

Egy tragikus incidenst követően a Diaz testvérek, Sean és Daniel megszöknek otthonról. A rendőrségtől tartva és Daniel újdonsült telekinetikus erejével birkózva – amivel képes tárgyakat mozgatni elmélyével – a két fiú úgy dönt, hogy biztonságot keresve elvándorolnak apjuk szülővárosába, a mexikói Puerto Lobosba.

Hirtelen a 16 éves Sean felelős Daniel biztonságáért, jólétéért, és neki kell megtanítani őt arra, mi a helyes és helytelen. Ahogy Daniel ereje egyre erősödik, Sean feladata meghozni a szabályokat, amik szerint éljenek. Tartsák titokban különleges erejét, vagy használják mások segítésére utazásuk során? Könyörögjenek, kérjenek kölcsön, vagy lopjanak? Keressenek családot, vagy maradjanak rejtve?

 

A Life is Strange 2 első epizódja örökre ingyenes marad, azonban a többi részért már fizetnünk kell. Ha többet szeretnél megtudni a Diaz testvérek kalandjairól, vásárold meg a Life is Strange 2 teljes évadát, amely tartalmazza további 2–5. részt.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 1
Life is Strange 2 Complete Season (PC)
Leárazás
3 év eltelt

Life is Strange 2 Complete Season (PC)

3.526 Ft -72%
...
Legolcsóbb ajánlat:instant-gaming.com
📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:GameAgent
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare