Vigyázz Tinder! Itt a Facebook társkeresője

október 23, 2020

A Facebook már sok dologgal próbálkozott meg a relevanciája megtartása érdekében. 2018 idusán például elindították a Facebook Gaming-et, ami mai napig elég szép számokat produkál, bármennyire is bele számít mindenki, aki csak átlapoz a játszó emberek élő adásán.

Viszont a játékosok után most a szingli embereket szeretnék megszólítani a társkereső funkcióval, ami jövőhét szerdától elérhető lesz Nagy Britanniában és Európában. Ezen a platformon majd lehetősége lesz a felhasználóknak rátalálni olyanokra, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek a csoportok és események alapján, illetve ezen a felületen alkalmunk lesz megosztani a Facebook és Instagram történetünk, hogy bemutassuk az élet stílusunk és szerezzünk pár “jobbra húzást”.

Egy olyan újdonság van, ami viszont kifejezetten érdekes, ez a “titkos kiszemelt” funkció arra ad nekünk lehetőséget, hogy az aktuális ismerőseink/követőink közül kiválasszuk, hogy ki nekünk szimpatikus és ez csak akkor fedődik fel, ha a másik oldalról is ugyanúgy éreznek.

Emellett a Facebook a Korona vírus helyzet miatt bevezet egy Virtuális randi lehetőséget azoknak, akik egymásra találtak, hogy a felek ne veszélyeztessék egymást.

Ti fogjátok használni? Szerintetek lesz jövője?

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Nedix
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare