Lejárt

Ingyen Pillars of Eternity Definitive Edition és Tyranny Gold Edition

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen € 86,99 megtekint »
Értékelés0
Ingyen € 86,99 megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék. Ezen a héten a Pillars of Eternity Definitive Edition és Tyranny Gold Edition-t zsebelheted be teljesen ingyen az Epic Games jóvoltából.

Pillars of Eternity – Definitive Edition:

Tapasztald meg azt a játékot, amely újjáélesztette a klasszikus RPG műfajt egy teljes és végleges csomagban, amely minden bővítést, bónuszt és frissítést tartalmaz, és a lehető legjobb módon mutatja be az Pillars of Eternity-t. Az Obsidian Entertainment, a Fallout: New Vegas ™ és a South Park: The Stick of Truth fejlesztője a Paradox Interactive-val együtt Eora eredeti és hihetetlen világába vezet, és felejthetetlen kalandra indít, ahol a választások és a a választott utak alakítják a sorsodat.

Tyranny – Gold Edition:

A Tyranny – Gold Edition tartalmazza a játék minden olyan összes kiegészítőit, amely elengedhetetlen a teljes élményhez. Próbáld ki ezt a történetek által vezérelt RPG-t, megtoldva olyan játékmechanikai és tematikai újításokkal, amelyek eredményeképp teljesen új élménnyel van dolgunk. A rosszfiúk már leigázták a játék helyszínét adó kontinenst, feladatunk az uralkodó végrehajtójaként az utolsó lázadó régiók megregulázása, miközben a hadseregen belüli rivális frakciók közötti kényes hatalmi egyensúlyra is ügyelnünk kell.

A játék megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare