Lejárt

Ingyen zsebelhető a Tropico 5

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 19,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 19,99€ megtekint »

Az Epic Games Store ünnepi eseményének hetedik napján egy egyben komoly de humoros stratégiai játékot zsebelhettek be teljesen ingyen. Téged is vár a Tropico 5 szigete, na meg a hű csatlósok, és csakis rajtad áll, hogy mihez kezdesz velük. Ha szereted a városépítős, menedzselős játékokat, akkor ne hagyd ki. Kötelező darab.

A JÁTÉKRÓL

A(z) Tropico 5 című, stratégia játékot a Heamimont Games fejlesztette és a Kalypso Media adta ki 2014. május 23. időpontban. Unod a betondzsungelt? Inkább sodornád a szivarod mialatt hűséges polgárjaid a gyárban görnyednek? Akkor neked szól a Tropico ötödik része, melyben egy karibi sziget egyeduralkodójaként próbálhatod azt felvirágoztatni és / vagy minél jobban teletömni a virtuális zsebeidet.

Ahhoz, hogy a játék a miénk lehessen, nincs más dolgunk, mint felkeresni az Tropico 5 Epic Games Store-os adatlapját, és ott a “Get” feliratú gombra böknünk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare