Lejárt

Ingyen zsebelhető az Inside

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés-1
Ingyen €15.99 megtekint »
Értékelés-1
Ingyen €15.99 megtekint »

Az Epic Games Store ünnepi eseményének hetedik napján az Inside-ot, a Limbo készítőinek egyik remek alkotását zsebelhetjük be teljesen ingyen! Az Inside a maga módján egyedi játékélménnyel, kimagasló atmoszférával és képi megoldásokkal vár minket a félelmetes poszt-apokaliptikus világában. Ajánlott mindenkinek, aki szereti a logikai és kaland játékokat.

A JÁTÉKRÓL

Vizuálisan elképesztő! Hihetetlen hangulata van a játéknak.

Az Inside (másként INSIDE) egy logikai platformer kalandjáték, amelyet a Playdead fejlesztett és 2016-ban közzétett PlayStation 4, Xbox One és Microsoft Windows platformokra. A játék 2017 decemberében jelent meg iOS-en. A játékos egy fiút irányít egy disztopikus világban, közben számtalan rejtvényeket old meg, elkerülve a halált. Ez a Playdead 2010. évi Limbo játékának szellemi utódja, és hasonló 2.5D-s tulajdonságokkal rendelkezik.

A Playdead röviddel a Limbo megjelensé után kezdett el dolgozni az Inside-on, használva a Limbo egyedi játék motorját. A csapat átváltott a Unity-re a fejlesztés egyszerűsítése érdekében, hozzáadva saját renderelési rutinjaikat, amelyeket később nyílt forrású formában tettek közzé, hogy saját megjelenést biztosítsanak. A játékot részben a Dán Filmművészeti Intézet támogatásával finanszírozták.

 

 

Ahhoz, hogy a játék a miénk lehessen, nincs más dolgunk, mint felkeresni az Inside Epic Games Store-os adatlapját, és ott a “Get” feliratú gombra böknünk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare