Lejárt

Ingyen zsebelhető a My Time At Portia

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen €29.99 megtekint »
Értékelés0
Ingyen €29.99 megtekint »

Az Epic Games Store ünnepi eseményének kilencedik napján a My Time At Portia-t szerezhetitek be teljesen ingyen. A My Time At Portia egy remek játék és kellemes kikapcsolódást nyújt egy fárasztó nap után. Ha szereted a Stardew Valley-hez hasonló játékokat, akkor mindenképpen érdemes lehet bezsákolnod ezt a játékot, ami bár messze nem tökéletes, de ha megfog akkor nagyon sokáig letudja kötni az embert. Maga a játék a műfaján belül nem nyújt sok újdonságot, de cserébe minden benne van, amit egy ilyen címtől elvár az ember, és pár dolgot még tovább is gondoltak jó értelemben.

Ereszkedj le Portia ősi romjaiba és labirintusaiba. Bányássz erőforrások után kutatva, és fedezd fel, mi rejlik a látszólag békés vidék alatt. De a felkészületlenség veszélyeket rejt…

A JÁTÉKRÓL

Portia egy színes élményekkel gazdagító hely, telis-tele szórakoztató tevékenységekkel!

Kezdj új életet Portia varázslatos városában! Állítsd vissza apád elhanyagolt műhelyének korábbi dicsőségét, termessz növényeket, tenyéssz állatokat, barátkozz össze a város mókás lakóival, és fedezd fel a titkokat, amelyeket ez a bűbájos, poszt-apokaliptikus világ már elfeledett! Apád műhelykézikönyvével és régi munkapadjával felszerelkezve gyűjtened, bányásznod, és craftolnod kell, hogy Portia szerte a tiéd legyen a legjobb műhelyé. De készülj fel rá, hogy nem lesz egyszerű! A Studio Ghibli varázslatos alkotásai által ihletett My Time at Portia egy csodálatos világba repít, amelyre örökké emlékezni fogsz. Hogyan fogod eltölteni az idődet Portiában?

Portia városa tele van különleges szereplőkkel, akikkel megismerkedhetsz. Iskolába járnak, munkájukat végzik, edzenek, és szórakoznak. Emellett pedig egyedi történetekkel rendelkeznek, amiket te is átélhetsz. A játékos más városlakókkal is kapcsolatba léphet – akár barátságokat, románcot, vagy épp házastársat keres.

Ahhoz, hogy a játék a miénk lehessen, nincs más dolgunk, mint felkeresni a My Time At Portia Epic Games Store-os adatlapját, és ott a “Get” feliratú gombra böknünk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare