Lejárt

Ingyen zsebelhető a Stranded Deep

MentésElmentveRemoved 3
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 14,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 14,99€ megtekint »

Az Epic Games Store ünnepi eseményének tizennegyedik napján egy nagyon jó hangulatú, egyedi craft rendszerrel megspékelt túlélő játékot zsebelhetünk be teljesen ingyen, ahol nem a busmanóktól kell félned, hanem magától az anyatermészettől.

A JÁTÉKRÓL

A Stranded Deep 2015 óta megvásárolható a Steamen. Tipikus története szerint hősünk repülőgép-szerencsétlenséget szenved, és a Csendes-óceán kellős közepén köt ki, ahol egy sziget és az óceánmély segítségére, na meg persze veszélyeire számíthat. Szokás szerint figyelünk kell a megfelelő víz- és tápanyagbevitelre, eszközöket, utazási alkalmatosságokat és menedéket építhetünk, és nemcsak a cápák, de még a napszúrás is okozhat problémákat. A játékba vegyítettek némi szerepjátékos fejlődést, és bossharcokra is számíthatunk.

Zene és kép világ nagyon kellemes, kellemesen bele lehet feledkezni, aki el akar szórakozni és nem feltétlen adrenalin löketre vágyik

Életfunkcióinkat okosóránkon tarthatjuk szemmel, és ha bajunk esne, nekünk kell valahogy kötszert és gyógyszert fabrikálnunk a rendelkezésünkre álló erőforrásokból.

Egy kiváló grafikával játék élménnyel és egyedi Craft rendszerrel rendelkező játék.


Ahhoz, hogy a játék a miénk lehessen, nincs más dolgunk, mint felkeresni a Stranded Deep Epic Games Store-os adatlapját, és ott a “Get” feliratú gombra böknünk.

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare