Lejárt

Ingyen zsebelhető a Torchlight II

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 18,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 18,99€ megtekint »

Az Epic Games Store az ünnepi eseményének 13. napján a Torchlight II-t zsebelheted be teljesen ingyen. Az Epic Games Store-nak köszönhetően most ingyen kapsz több száz órányi véletlenszerűen generált kalandot, nagyon gördülékeny drop-in/out co-op rendszert és addiktív lootgyűjtögetést. Mindez rengeteg egyedi megoldással, erős mod támogatással és teljesen testreszabható játékmenettel. Ha akció-RPG-re vágysz ez a neked való játék.

A JÁTÉKRÓL

A Torchlight II sötét katakombák és rejtett járatok mélyére kalauzolja el a játékosokat, melyek hemzsegnek a szörnyetegektől és az értékes kincsektől. Válaszd ki, hogy melyik karakterosztály felel meg legjobban a stílusodnak, és küzdd át magad a több ezer ellenfelen! Küzdj félelmet nem ismerő harcosként, harcolj távolról íjjal, vagy vesd be a mágia elsöprő erejét a siker érdekében!

Torchlight II legnagyobb újdonsága kétségtelenül az online támogatás megjelenése: most már akár barátaink oldalán is harcba szállhatunk!

A játék megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare