Lejárt

Ingyen zsebelhető a Jurassic World Evolution

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 44,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 44,99€ megtekint »

Az Epic Games Store az ünnepi eseményének 13. napján a Jurassic World Evolution-t zsebelheted be teljesen ingyen. Építsd fel a legjobb, legbiztonságosabb Jurassic Parkot!

A JÁTÉKRÓL

Ez a játék egy igazi parképítő szimulátor, amelyben több, mint 50 dinoszaurusz fajt hozhatsz létre, és a Jurassic Park és Jurassic World filmekben látott szigetek egyikén felépítheted álmaid parkját, ahol ezek az állatok élnek. Építkezésed három irányt vehet: előtérbe helyezheted a tudományt, a szórakoztatást vagy a biztonságot, ennek megfelelően kell különböző küldetéseket teljesítened.

A szigeteken többféle időjárási körülmény is nehezíti a helyzetet! Trópusi viharok, vulkánkitörések, földrengések csaphatnak le a parkra, a meghibásodott kerítésen pedig könnyen kiszabadulnak a húsevők!

Álmaid parkját hozod létre, vagy a látogatók rémálmát? Csak rajtad múlik ebben az összetett, csodaszép szimulátorban, amelyben az őshüllők szó szerint életre kelnek!

A játék megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

 

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Jurassic World Evolution (PC)
Leárazás
2 év eltelt

Jurassic World Evolution (PC)

1.535 Ft -92%
...
Legolcsóbb ajánlat:hrkgame.com
📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare