Lejárt

Ingyen zsebelhető a STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés+4
Ingyen 39,99€ megtekint »
Értékelés+4
Ingyen 39,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék. Ezen a héten belevethetjük magunkat a Csillagok Háborúja univerzum legnagyobb és legismertebb ütközeteibe, amit ezúttal nemcsak többjátékos módban, hanem egy vaskos egyjátékos kampányban is megtapasztalhatunk. A Celebration Edition tartalmazza a játék összes fontosabb frissítését, illetve legtöbb* kozmetikai cuccát, amelyeket később Creditekkel vagy Crystalokkal szerezhetünk be. Ez több mint 150 külsőt és 6 Legendary külsőt, több mint 100 Emote-ot és több mint 90 Victory Pose-t jelent.

Az Electronic Arts és a DICE, a Battlefield játékok fejlesztőinek közös produkciójában olyan jól ismert szereplők bukkannak fel, mint Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo és Leia, de a legújabb filmekben megkedvelt Rey és Kylo Ren is a csatamezőkre lép.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare