Lejárt

Ingyen hétvége: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés-1
Ingyen € 59,99 megtekint »
Értékelés-1
Ingyen € 59,99 megtekint »

Ha még nem gyarapítja a könyvtáratokat a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, akkor van egy jó hírünk. Január 25-ig teljesen ingyen kipróbálható a Ubisoft egyik legnagyszerűbb alkotása az összes platformon. Az ingyenes próbaidőszak alatt természetesen a legűjabb Rainbow Six Siege cross-over esemény, illetve a játékhoz tartozó összes kiegészítő és extra tartalom is elérhető bármilyen korlátozás nélkül . PC-n az Epic Games Store, vagy a Ubisoft oldalán kell rákeresnetek a játékra, és már lehet is tölteni az ingyenes verziót.

A JÁTÉKRÓL

A Ubisoft népszerű taktikai katonás sorozata, a Ghost Recon legújabb részében már nem csak egy háború, hanem maga a túlélés a tét! A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint több szempontból is különbözik a korábbi epizódoktól. A külső nézetes, nyílt világú akciójáték ezúttal túlélőelemekkel gazdagodik. Ha egyedül játszol, tényleg magányos farkas vagy, de bármikor csatlakozhatsz viszont más játékosokhoz a négyfős kooperatív móddal.

Ha később úgy döntenétek, hogy megveszitek a játékot, akkor a jelenleg is zajló akció keretében 80%-kal olcsóbban húzhatjátok be, mint általában.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 1
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (PC)
Leárazás
2 év eltelt

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (PC)

3.407 Ft -85%
...
Legolcsóbb:instant-gaming.com
📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare