Lejárt

Ingyen zsebelhető a For The King és a Metro: Last Light Redux

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+5
Ingyen €39.99 megtekint »
Értékelés+5
Ingyen €39.99 megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék. Ezúttal a For The King című minőségi, körökre osztott hexás táblán játszódó roguelike-rpg játékot és a Metro: Last Light Redux-t kaparinthatjuk meg teljesen ingyen, és természetes örökre megmarad. Az Epic Games Store egy hétig most a For The King-et és a a Metro: Last Light Redux-t kínálja teljesen ingyen.

A For The King egy körökre osztott harcrendszerű stratégiai játék, telis-tele roguelike elemekkel. A pályáit véletlenszerűen generálja a játék, így minden egyes végigjátszás alkalmával más és más pályán barangolhatnak a játékosok, ráadásul a küldetések és az események is eltérnek majd. A For The King az egyjátékos mellett a helyi és online kooperatív módokat is támogatja.

A Metro: Last Light Redux 2034-ben játszódik és javarészt visszatér a Moszkva alatti metróalagutakba, miután egy nukleáris tél életvitelszerű tartózkodásra alkalmatlanná tette a földfelszínt. A játékosok által irányított Artyom életét a mutáns szörnyek mellett frakciókba szerveződött embercsoportok is megnehezítik: a túlélők összefogás helyett gyakran inkább áttaposnának a másikokon, a náciktól a kommunistákig mindenki éhezik a hatalomra.

For The King

Metro: Last Light Redux


A játékok megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare