Lejárt

Ingyen zsebelhető a RAGE 2 és az Absolute Drift: Zen Edition

MentésElmentveRemoved 3
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen € 71.99 megtekint »
Értékelés0
Ingyen € 71.99 megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék. Ezúttal az id Software legendás poszt-apokaliptikus lövöldözős játékát, RAGE 2-t, és a nagyon egyszerű játékmenettel ellátott, de ugyanakkor nagyon élvezhető felülnézetes kis autós játékot, az Absolute Drift: Zen Edition-t kaparinthatjuk meg teljesen ingyen, és ezek természetes örökre megmaradnak.

RAGE 2:

A RAGE 2-ben egy olyan disztopikus világ részese lehetsz, amiben már nincs társadalom, nincs rend, nincs törvény. Itt mindent szabad: bármerre mehetsz, és bármit szétlőhetsz, vagy felrobbanthatsz! A játékot a nyílt világú produkciók mestere, az Avalanche Studios fejlesztette, szoros együttműködésben az id Software-rel. Ez a játék az őrület és a pusztítás karneválja!

Absolute Drift: Zen Edition:


A játékok megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare