Lejárt

Ingyen zsebelhető a 3 out of 10: Season Two

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Értékelés0

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyenes játék az Epic Games Store-ban. Ezen a héten a 3 out of 10 második része lesz a terítéken, aminek az 1. epizódját szintén ingyenesen jásszhatjuk az Epic Games-en keresztül . A 3 out of 10 Season Two egy interaktív és vicces kalandjáték, telis-tele kisebb mini game-ekkel, ami tulajdonképpen egy játékfejlesztő csapat életéről szól, kiknek céljuk, hogy végre a 3/10-es értékelésnél jobb pontszámokat kapjanak a készülő játékukra, ez azonban egyáltalán nem olyan egyszerű feladat.

A 3 out of 10 azonban szerencsére egy másodpercre sem akarja magát véresen komolyan venni, ehelyett elmesél öt rövid, félórás, kellően agyament történetet, pontosan azokkal az eszközökkel, amiket a többkamerás sitcomokban megszokhattunk.


 

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare