Lejárt

Knockout City ingyenes próbaverzió

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés+1
Ingyen 19,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 19,99€ megtekint »

Készülj fel a kirobbanó szórakozásra és intenzív versengésre egy egészen újszerűen tálalt többszemélyes csapatjátékban. Elindult az EA és a Velan Studios közös kidobós lövöldéje, a Knockout City, a jó hír pedig az, hogy a megjelenést követő 10 napban egy fillért sem kell fizetnünk azért, hogy alaposan kipróbáljuk a játékot. A május 21-es indulás után 10 napon keresztül vetélkedhetsz minden pályán, minden labdával, minden stílusban, minden játéklistán – nincs szintlimit, sem korlátok.

Szabd testre karakteredet, és alakíts csapatot a barátaiddal, hogy nekivághass a Knockout City meghódításának. Dobd ki ellenfeleidet trükkös dobásokkal és összehangolt csapatmunkával, miközben kitérsz és elkapod a pályán röpködő labdákat. Nincs labdád? Nem probléma! Szó szerint labdává gömbölyödhetsz, begurulhatsz egy csapattársad kezébe, és te lehetsz a végső fegyver!


Elképesztő labdatípusok, helyszínek és játékmódok választéka fokozza az izgalmakat. Plusz, minden egyes szezonban új pályák, labdatípusok, jutalmak, események és kihívások érkeznek! További jó hír, hogy az ingyenes próbaidőszak lejárta után sem kell feltétlenül bankkártyaért nyúlnunk, mivel a Knockout City csatlakozott az EA Play felhozatalához, ebből adódóan pedig elérhető az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel is.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Knockout City (PC)
Leárazás
2 év eltelt

Knockout City (PC)

3.943 Ft -47%
...
Legolcsóbb:instant-gaming.com
📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare