Lejárt

Ingyen zsebelhető az Among Us

MentésElmentveRemoved 2
Epic Games Store
Értékelés+2
Ingyen €3.99 megtekint »
Értékelés+2
Ingyen €3.99 megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Ezen a héten a már mindenki által ismert Among Us PC-s verziójának lehetünk tulajdonosai. Az alapvetően jó és szórakoztató játék, eredetileg 2018. június 15-én jelent meg, de akkor kevés figyelmet kapott. Népszerűséget 2020-ban szerzett, mivel sok jól ismert Twitch-streamelő és YouTuber játszott rajta és ennek köszönhetően órási hype-nak örvendett a PC és mobil gamerek körében.

Az Among Us 2018-ban megjelent online videójáték, amelyet az InnerSloth amerikai játékstúdió fejlesztett és jelentetett meg. A játék egy űrtémájú környezetben játszódik, ahol a játékosok mindegyike kap egy szerepet, valaki legénységi tag, és valaki az előre meghatározott számú imposztor szerepet kapja. A legénységi tagok célja az imposztorok beazonosítása, kiszavazása és a feladatok elvégzése. Az imposztorok célja a legénységi tagok megölése, és a feladatok szabotálása.


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare