Lejárt

Ingyen zsebelhető az Overcooked! 2 és a Hell is Other Demons

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés+4
Ingyen 31,99€ megtekint »
Értékelés+4
Ingyen 31,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Ezen a héten az Overcooked! 2 és a Hell is Other Demons PC-s verziójának lehetünk tulajdonosai.

Az Overcooked második része kaotikus sütés-főzési akcióval várja leendő játékosait! Utazz el a Hagymakirályságba és szedd össze konyhafőnök-csapatodat ebben az akár négy fő részvételével zajló, klasszikus couch co-op vagy online szórakozásra. Ragadj kötényt… mert (ismét!) eljött az idő, amikor a világ megmentésre szorul!


A Hell is Other Demons annak ellenére, hogy megjelenésekor (2019 tavaszán) elég kevés figyelmet kapott, szintén egy említésre méltó játék, legfőképp azért mert ez a roguelite elemekkel vegyített akció-platformert rengeteg kihívást tartogat számodra. Ebben a lövöldében garantáltan jól fogod érezni magad, feltéve ha fogékony vagy erre a stílusra és műfajra.


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare