Lejárt

Elő a pénztárcát! Elindult a 2021-es Steam Nyári Vásár

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés+2
Értékelés+2

Újra itt a nyár, újra itt a Steam Summer Sale!

Június 24-től egészen július 8-ig böngészheted az óriási kedvezményű játékok ezreit hatalmas megtakarításokért. Ez idő alatt komolyabb játékok is megvásárolhatóak lesznek az eredeti ár töredékéért, így az érdeklődőknek érdemes már most előkészíteniük a pénztárcájukat és naponta legalább egyszer rálesni a Steam oldalára, hiszen a legtöbb érdeklődő minden bizonnyal, de megtalálja majd a neki megfelelő ajánlatot. Mindezek mellett, a Pontboltban elkölthetjük a vásárlások után megszerzett pontjainkat apróságokra.

Csak most, csak itt! Válassz egy kalandot a tizennégy sorsmeghatározó mikrokalandot tartalmazó tematikus oldalon, melyek mindegyike egy animált matricához vezet, és egy kalandválasztós kitűzőben és a dicsőségben csúcsosodik ki! Nézd meg a Pontboltot is vadonatúj játékprofilokért, melyek animált háttereket, miniprofilokat, avatárokat és színsémákat tartalmaznak kedvenc játékaidból.

Még mindig itt vagy?! A Nyári Vásár már javában zajlik! Menj, és válassz kalandot!

Jó vásárlást és kellemes időtöltést kívánunk!

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare