Lejárt

Ingyen zsebelhető az Obduction és az Offworld Trading Company

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 54,99€ MEGTEKINTÉS
Értékelés+1
Ingyen 54,99€ MEGTEKINTÉS

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Ezen a héten az Obduction és az Offworld Trading Company PC-s verziójának lehetünk tulajdonosai.

Az Offworld Trading Company egy sci-fi környezetbe ültetett gazdasági stratégia játék, amelyben a Mars kolonizációjáért folyó kőkemény üzleti háborúnak lehetünk részesei. A játékot a Mohawk Games fejleszti, a kiadásért pedig a Stardock Entertainment felel. A játékmenet nem a hagyományos “építs bázist, ott toborozz sereget, majd igázd le a többieket” sémát követi, ennél sokkal földhözragadtabb megoldásokat kell használnunk a siker érdekében.

 

Az Obduction nem csak a Cyan méltán híres renoméját védte meg, de az újgenerációs puzzle-kalandjátékok közt is elfoglalta az őt megillető helyet. Aki belevág a kalandokba, annak a végigjátszáshoz szükséges nagyjából 10-12 óra alatt kellemes, sokszor szürreális élményben lesz része, a többféle befejezésnek köszönhetően pedig több alkalommal is érdemes ellátogatni ebbe a groteszk világba.

 


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Oszd meg ha tetszett, vagy kövess minket a facebook oldalunkon!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  💬 Hozzászólások:

Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare
Shopping cart