Lejárt

Elindult a Diablo II Resurrected nyílt béta!

MentésElmentveRemoved 0
Battle.net
Értékelés+1
Ingyen 39.99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 39.99€ megtekint »

Az ígéretes felújított változat halad a maga útján, és végre kezdetét veszi az ingyenes nyílt béta. Aki nem szeretné bizalmát, illetve pénzét előzetes próba nélkül a Blizzardba fektetni, annak augusztus 20-án, 19:00 órától lesz esélye csatlakozni és egészen augusztus 23-ig nyúzni az eseményre elkerített, limitált tartalmakat. Azonban nagy sorban állás és nyöszörgő szerverek várhatóak.

Próbáld ki az 5 karakterosztályt egyikét, (barbarian, sorceress, amazon, druid, paladin) és élvezd a teljes Act 1: The Sightless Eye-t és az Act 2: The Secret of the Vizjerei-t. Mindkettő átvezető videóit teljesen újra elkészítették, ezeket a bétában is megnézhetjük. Természetesen lesz kompetitív és kooperatív multiplayer lehetőség is, utóbbit akár egyszerre nyolcan is tolhatjuk egyszerre, ráadásul a fejlesztők azt ígérik, hogy a szörnyek ereje és az elszórt loot is a csapathoz fog igazodni.


A Diablo II Resurrected ingyenes nyílt béta letöltéséhez indítsd el, vagy telepítsd a Battle.net launcher alkalmazást, és válaszd ki a játékoknál a Diablo II: Resurrected lehetőséget. Most változtasd meg a játék verzióját béta verzióra és telepítsd a játékot. Ez a Diablo II: Resurrected béta egészen augusztus 23-ig lesz ingyenesen elérhető minden játékos számára!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare