Lejárt

Ingyen zsebelhető a Yoku’s Island Express

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 19,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 19,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Ezen a héten a Yoku’s Island Express PC-s verziójának lehetünk tulajdonosai.

A Yoku’s Island Express tökéletes ötvözete a platformer- és a flipperjátékoknak, kellemes, lágy zenével fokozza az egyébként is nyugtató hangulatot, ám ahol szükséges nem fél stílust váltani, több “pálya” áll rendelkezésünkre, ahogy haladunk előre a történetben, a világ illusztrációja szintén ezt erősíti, szépen megrajzolt háttérrel és mesebeli kinézettel megáldott karakterek segítségével növeli az élményünket. Akik szeretik a flippert és a mesébe illő játékokat, ezt a címet imádni fogják! Történet téren ne várjunk túl nagy teljesítményt, az esetek többségében valamit meg kell szereznünk B ponton, hogy A ponton továbbjuthassunk, vagy azzal tereljük el az akadályozó lény figyelmét, míg átjutunk, vagy ez segít majd eltakarítani a torlaszt. Bármi is legyen az, a lényeg nem változik, a továbbjutáshoz előbb máshova kell eljutnunk.


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare