Lejárt

Ingyen zsebelhető a Speed Brawl és a Tharsis

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+3
Ingyen 31,78€ megtekint »
Értékelés+3
Ingyen 31,78€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Ezen a héten a Speed Brawlnak és a Tharsisnak örülhetünk.

A Speed Brawl egy olyan 2D-s platformer játék, amelyben a harc és a versenyzés találkozik, és amelyet a Doube Stallion Games-nek köszönhetünk. A játékosok a pörgős összecsapások során ütős kombókkal likvidálhatják ellenfeleiket, amelyeket hat eltérő képességekkel rendelkező bunyós irányításával hozhatják össze. Egy igazi adrenalinbombáról van szó, amely helyi és online co-opban is játszható.

A Tharsis egy 2016-os stratégiai videojáték, amelyet a Choice Provisions fejlesztett ki és tett közzé. 2016 januárjában világszerte jelent meg Windows és Mac OS X rendszerekre a Steam letöltési szolgáltatáson keresztül, valamint a PlayStation 4-hez, később pedig 2020 áprilisában a Nintendo Switchhez.


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare