Lejárt

Ingyen zsebelhető a Titan Quest Anniversary Edition és a Jagged Alliance: Gold Edition

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés+2
Ingyen 29,99€ megtekint »
Értékelés+2
Ingyen 29,99€ megtekint »

10 éves a THQ Nordic, ezért most nagy akciók mellett ingyen szerezhetitek be a Titan Quest Anniversary Edition és a Jagged Alliance 1: Gold Edition játékokat az Steamről szeptember 23-ig.

 

Titan Quest Anniversary Edition beszerzése

Ingyen megtarthatod, ha szept. 23., 19:00 előtt megszerzed. Látogass el a játék hivatalos Steam oldalára és egy kattintás segítségégével szerezd meg a játékot. A Titan Quest az Iron Lore Entertainment által kifejlesztett hack and slash videojáték, amely a Microsoft Windows személyi számítógépekhez készült. A THQ 2006-ban adta ki. 2007-ben adták ki a Steam-ben, majd később a DotEmu hordozta mobileszközökön, és 2016-ban jelent meg; későbbi verziókat a THQ Nordic publikálta.

Jagged Alliance 1: Gold Edition beszerzése

Ingyen megtarthatod, ha szept. 23., 19:00 előtt megszerzed. Látogass el a játék hivatalos Steam oldalára és egy kattintás segítségégével szerezd meg a játékot. A Jagged Alliance a taktikai körökre épülő stratégia játék! Az Aranykiadás tartalmazza a Jagged Alliance-t és a Jagged Alliance: Deadly Games-t. 20 évvel ezelőtt a Jagged Alliance hatást gyakorolt és örökre megváltoztatta a stratégia műfaját. Most megtapasztalhatod ezt a klasszikust a dicsőséges eredeti formájában.

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare