Lejárt

Ingyen zsebelhető a PC Building Simulator

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés-2
Ingyen 19,99€ megtekint »
Értékelés-2
Ingyen 19,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Ezen a héten a több mint 500.000 letöltéssel hatalmas sikert aratott, PC Building Simulator Epic Games Store-os verziójának lehetünk tulajdonosai, amely, mostanra egy teljes körű szimulációvá vált, amely lehetővé teszi számodra, hogy megépítsd álmaid PC-jét.

A PC Building Simulator egy szimulációs stratégiai videojáték, amelyet az Irregular Corporation és a román független fejlesztő, Claudiu Kiss készített. A játék középpontjában egy műhely birtoklása és működtetése áll, amely főleg játékorientált számítógépeket épít és karbantart. Építsd fel saját PC birodalmad, az egyszerű hibakereséstől a javításokon át egészen a testreszabott konfigurációkig, amelyek megdobogtatják minden játékos szívét. A való világ reálisan árazott komponenseit tartalmazó piactérről végre nem csak álmodozhatsz a legjobb PC-ről, de meg is építheted, és megnézheted, milyen benchmarkokat ér el a teljesítményteszteken!


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare