Lejárt

Ingyen zsebelhető az Among the Sleep – Enhanced Edition

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 16,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 16,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Ezen a héten az Among the Sleep: Az Enhanced Edition a díjnyertes belső nézetű (FP) horror kalandjáték új, továbbfejlesztett változata van a terítéken, amelyben egy furcsa rémálomba csöppent kisgyermekként kell megtalálnod az édesanyádat.

A játék a hangulat és a felfedezés révén idézi meg a horror műfaját, nem pontok és harcrendszer útján. Az Among the Sleepben sebezhető vagy, félsz, és próbálod értelmezni a világot. A bővített változata javított vizuális megjelenést tartalmaz, valamint a játékba épített digitális albumot, a játék zenéit, kiválasztható pizsamákat, bővített fejtörőket és játékmenetet, új jeleneteket és egy teljesen új múzeum szintet, ahol a kulisszák mögötti világ járható be, és olyan – eddig be nem mutatott – anyagok és koncepciók láthatók, amelyek az eredeti kiadásba nem kerültek be.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare