Lejárt

Ingyen Guild of Dungeoneering, Never Alone (Kisima Ingitchuna) és KID A MNESIA EXHIBITION

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 49,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 49,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Store-ban. Ezen a héten nem is egy, hanem három játékot szerezhetünk be ingyenesen az Epic Games Áruházból.

 • Guild of Dungeoneering, egy körökre osztott dungeon crawler, de egy érdekes csavarral: ahelyett, hogy te irányítanád a hősöket, itt az őket körülvevő dungeont kell felépítened. A céhpaklikból felhúzott kártyák használatával termeket, szörnyeket, csapdákat és persze zsákmányt helyezhetsz el!
 • KID A MNESIA EXHIBITION, egy játék, amelyet a Radiohead Kid A és Amnesiac albumainak 21. évfordulójának emlékére hoztak létre.
 • Never Alone (Kisima Ingitchuna), egy érdekes 2D-s platformerről van szó. Két karaktert irányítunk: egy kislányt és egy sarki rókát. Lehet co-opban is játszani, de úgy is, hogy váltogatunk a két karakter között. Az inaktív karakter magától követ minket. Különböző platformer elemeknél sokszor szükség van együttműködésre.

A játékok megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare