Lejárt

Ingyen Warhammer: End Times – Vermintide

MentésElmentveRemoved 2
Fanatical
Értékelés0
Ingyen 27,99€ MEGTEKINTÉS
Értékelés0
Ingyen 27,99€ MEGTEKINTÉS

A Fanatical digitális áruházban ingyen zsebelheted  a Warhammer: End Times – Vermintide-ot. A Vermintide egy kooperatív, első személyű lövöldözős és közelharci akció-kalandjáték, amely a legendás Warhammer Fantasy univerzum Végidők korszakában játszódik. Ha ingyenes Steam kódot szeretnél kapni a játékhoz, előbb regisztrálnod kell az oldalra, majd fel kell iratkoznod a hírlevélre:

A játék főbb jellemzői:

  • Kooperatív, akár négyfős túlélés – Állj össze barátaiddal, vagy halj meg egyedül. A Vermintide folyamatosan próbára teszi a csapatmunkátokat és képességeiteket. A drop-in, drop-out multiplayer, és a mesterséges intelligencia által irányított botok biztosítják, hogy mindig teljes legyen a csapat, a rendelkezésre álló játékosok számától függetlenül.
  • Játssz az öt különleges hős egyikeként – Válassz az öt egyedi karakter közül, amelyek mindegyike saját személyiséggel, motivációkkal, és elmondásra váró történettel rendelkezik. A csoport túlélésének kulcsa a csapatmunka fontosságának felismerése.
  • Hatalmas hősarzenál – Mindegyik hős saját fegyverarzenállal rendelkezik, így lehetőséged nyílik arra, hogy harcmódjukat a saját játékstílusodhoz igazítsd. A játékban több száz különféle fegyvert találsz, egyebek mellett kardokat, tőröket, szekercéket, kalapácsokat, íjakat, puskákat, mágikus rúnákat.
  • Indulj egy epikus küldetésre – A Vermintide 13 változatos és felejthetetlen pályával vár – földön, épületekben, falakon, és a felszín alatt – a hatalmas Magnus-toronytól az alattomos Alvilági Birodalomig.

 

📌 Oszd meg ha tetszett, vagy kövess minket a facebook oldalunkon!💬 Hozzászólások:

Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare