Megkezdődött a 2021-es Steam Őszi Vásár!

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés+1
Értékelés+1

Már-már lassan hagyománnyá válik, hogy minden évben a pár nappal a hivatalos Black Friday előtt kezdődik a sokak által várt nagy Steam leárázás, avagy az Őszi Vásár. Most sincs ez másképp – Pont most élesedett a 2021-es Steam Őszi Vásár, amley remek akciókkal és óriási kedvezményű játékok ezreivel vár téged, egészen december 1. 19:00-ig.

Ez idő alatt komolyabb játékok is megvásárolhatóak lesznek az eredeti ár töredékéért, így az érdeklődőknek érdemes már most előkészíteniük a pénztárcájukat és naponta legalább egyszer rálesni a Steam oldalára, hiszen a legtöbb érdeklődő minden bizonnyal, megtalálja majd a neki tetsző játékot. Mindezek mellett, a Pontboltban elkölthetjük a vásárlások után megszerzett pontjainkat apróságokra.

Fedezz fel kiemelt játékokat és franchise-okat, személyre szabott javaslatokat, plusz böngészd kedvezményes játékok ezreit a legjobb műfajok és témák szerint, amikor a már zajló Őszi Vásáron vásárolsz! Spórolj nagyszerű játékok ezrein! Plusz, jelöld új kedvenceidet a 2021-es Steam Díjakra.

 

Kiemelt játékok őszi őszi akciós Steam 2021-ben

Összegyűjtöttünk néhány figyelemre méltó játékok a 2021-es Steam Őszi Vásár alatt, ezeket itt alább láthatod:

 

📌 Oszd meg ha tetszett, vagy kövess minket a facebook oldalunkon!Profil megtekintése

Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare