Lejárt

Ingyen játékok Prime Gaming-el: Need for Speed: Hot Pursuit, Frostpunk és még sok más

MentésElmentveRemoved 0
amazon
Értékelés0
Értékelés0

Az Amazon havi ~1500 ezer forintot igénylő szolgáltatása havonta több ingyenes játékot, vagy ingyenes kiegészítőket és tartalmakat kínál, ráadásul az új felhasználóknak az első hónap ingyenes. Ha a Prime Gaming-re előfizetünk, azáltal prémium Twitch szolgáltatásokhoz is jutunk, amivel feliratkozhatunk a kedvenc streamerünk csatornájára.. Az előbb említett előfizetőknek havonta ingyen játékokat, skineket illetve kiegészítőket kínál a szolgáltatás.

Prime Gaming decemberben is jó pár újabb játékot kínál az előfizetői számára, s mindezt teljesen ingyen.

A játékok igénybevételéhez a Prime Gaming tagjának kell lenned. Ha a fő oldalon, az Amazonon már Prime előfízető vagy, akkor Prime Gaminged is van. Ha nem vagy tag, akkor az ingyenes próbaverzióra kattintva 1 hónapra ingyen kipróbálhatod és élvezheted az ingyenes tartalmakat. A regisztrációhoz érvényes hitel- vagy betéti kártya szükséges, de regisztráció után bármikor leiratkozhatsz. Ellenkező esetben az előfizetés 30 nap elteltével automatikusan megújul.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare