Lejárt

Ingyen zsebelhető a Godfall Challenger Edition és a Prison Architect

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen €25 megtekint »
Értékelés+1
Ingyen €25 megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető a Godfall Challenger Edition és a Prison Architect. Mindkét címet ingyenesen hozzárendelheted az Epic fiókodhoz egészen 2021. december 16-ig.

Godfall Challenger Edition

A Godfall: Challenger Edition egy olcsóbb, limitált tartalommal bíró kiadás, ami egészen pontosan annyit tesz ki, hogy a Fire & Darkness nevű kampány nem került be a kiadásba, viszont a játékosok rögtön az 50. szinten kezdenek, hozzáférnek a legendás fegyverekhez, így minél előbb belevághatnak a kemény kihívásokat rejtő endgame-játékmódokba.

Prison Architect

A 2015-ben megjelent játékban egy börtön irányítása vár ránk, kezdésnek cellákat építve, aztán fokozatosan fejlesztve a bv-intézményt, menzával, orvosi részleggel, az őrök szobájával, de akár tornatermet vagy magánzárkákat is létrehozhatunk. A kampány mintegy 10 órányi játékot ígér, de aztán Escape módban megpróbálkozhatunk akár a szökéssel is – a saját magunk vagy mások által létrehozott börtönökből.


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare